1. Crossfit Oyunları

7 Mayıs 2016 tarihinde üniversite öğrencileri arasında yapılan 1. Crossfit Oyunları Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Adnan ERSOY, Rekreasyon Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan YÜKSEL’in katılımları ve Crossfit Topluluğu Başkanı Muhammet Emin Gümüş ile Başkan Yardımcısı Muhammet Özdemir’in girişimleriyle gerçekleştirilmiştir.

Yoğun ilginin olduğu yarışmalarda kadınlar kategorisinde 7, erkekler kategorisinde ise 40 sporcu yer almıştır. Ayrıca okulumuz Öğretim Elemanlarından Bolat Gündüz’de topluluğa destek olmak amacıyla oyunlarda başarıyla yer almıştır. Fair play ruhunun hakim olduğu oyunlar dostane bir şekilde sürmüş ve kalabalık bir seyirci topluluğu tarafından izlenmiştir. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Katılan herkesi tebrik ederiz.

Erkeklerde İlk Üç;                                     Kadınlar İlk Üç;

1. İsmail Başka                                 1. Esra Nur Gültekin