Sportif ve Sosyal Etkinlik

Spor Bilimleri Fakültesi olarak 6 Haziran Cumartesi günü Üniversitemiz Germiyan Yerleşkesinde değerli misafirimizi ağırlama fırsatı bulduk. Yürüyüş yapan değerli misafirlerimizle sportif etkinlik sonrası mangal organizasyonumuzu da gerçekleştirme fırsatı bulduk. Bu etkinliğimize katılarak bizi onurlandıran;

Kütahya Valimiz Sayın Dr. Ömer Toraman, Üniversitemizin Rektörü Sayın Prof. Dr. Kazım Uysal, İl Genel Meclis Başkanı Sayın Musa Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Mehmet Erşan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Feyzullah Gayret, Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Mustafa Aydın, Sayın Prof. Dr. Hasan Göçmez, Genel Sekreterimiz Sayın Prof. Dr. Atilla Batur, Fakülte Dekanlarımız; Sayın  Prof. Dr. Ahmet Ağca, Sayın Prof. Dr. İrfan Terzi, Sayın Prof. Dr. Abdurrahman Ünsal, Sayın Prof. Dr. Levent Merci, Sayın Prof. Dr. Osman Şan, Sayın Prof. Dr. Ramazan Kılıç, Üniversitemiz Güvenlik Amiri Sayın Ramazan Tekik, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcımız Sayın Doç. Dr. Sinan Akın, Rekreasyon Bölüm Başkanımız Sayın Doç. Dr. Osman Gümüşgül'e teşekkür ederiz. Ayrıca bu etkinliğin gerçekleşmesinde yardımlarını esirgemeyen Spor Adamlarımızdan Sosyal işler sorumlusu Sayın Hasan Akar ve görevlilerimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Sporun birleştirici ve bütünleştirici yönü Kütahya ilimizde görev yapan bu önemli insanların bağlarının daha da güçlenmesini sağladı. Sportif anlamda sosyal faaliyetlerimizin devamının gelmesi düşüncesindeyiz.

Son Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2020, Pazar