2020 Özel Yetenek Sınavları Başarıyla Tamamlandı

17-21 Ağustos 2020 tarihleri arasında kayıtlarla başlayan, 24-28 Ağustos 2020 tarihleri arasında yapılan Spor Bilimler Fakültesi Özel Yetenek Sınavları tamamlandı.

Toplamda birinci aşamada 1959 kişinin katıldığı, ikinci aşamada da 580 kişinin performans sergilediği sınavda 318 aday yeni öğrenci olma hakkı kazandı. Sınavın son günü sonuçlar da açıklandı.

Bizlere yoğun destekleri olan başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Kazım Uysal’a, Rektör yardımcılarımıza Sayın Prof. Dr. Muammer Gavas'a, Sayın Prof. Dr. Hasan Göçmez'e, Sayın Prof. Dr. Mustafa Aydın'a, Genel Sekreterimiz Sayın Prof. Dr. Atilla Batur 'a, Sağlık Kültür ve Spor ile İdari Mali İşler Daire Başkanlarımıza, diğer üniversitelerden Jüri başkanı olarak sınavımıza katkı sağlayan; Dokuz Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Metin Yaman, Uşak Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Yusuf Can'a, Uşak Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Mehmet Bayansalduz’a, Konya Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Hamdi Pepe’ye, Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyelerinden Sayın Doç. Dr. Serdar Eler’e, Uşak Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Şenol Yanar'a, sınav ile ilgili yazılım programı ve bizzat sınavda katkı sağlayan Öğr. Gör. Ferzende Tekçe'ye, teşekkür ederiz.

Ayrıca emeği büyük olan Fakülte Dekan ve Dekan Yardımcılarımıza, Bölüm Başkanlarımıza, Fakülte Sekreterimize, tüm akademik ve idari personelimize ve hizmet veren ekibimize, özel güvenlik sorumlusu ve ekibine, il sağlık Müdürümüze ve değerli sağlık personeline, sınavımızın tamamını kamera ile kayıt altına alan ekibimize, sosyal medya üzerinden canlı yayın yapan Güzel Sanatlar Fakültesi bünyesindeki ekibimize ve Kanal43 Genel Müdürü ve ekibine teşekkür ederiz.

Yeni kazanan öğrencilerimize hayırlı olsun.

Son Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2020, Pazar