Dpü’nün Başarılı Sporcuları İçin Kupa ve Madalya Töreni

Dpü’nün Başarılı Sporcuları İçin Kupa ve Madalya Töreni

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin sporda elde ettiği başarılar için tören düzenlendi.

Spor Bilimleri Fakültemizin Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Mustafa Arif Özgür ve Prof. Dr. Ayhan Kahraman, Spor Bilimler Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Çetin Özdilek, akademik ve idari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Törende bir konuşma yapan Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin sporda ne kadar iddialı olduğunun son aylarda elde edilen başarılarla ve şampiyonluklarla bir kez daha kanıtlandığını kaydederek bu başarılarda emeği geçen sporcular ve öğretim üyelerimizi kutladı.

Düzenlenen törende TÜSF tarafından düzenlenen turnuvalarda Salon Futbolu Bölgesel Lig şampiyonu olan kadın ve erkek futsal takımlarımız ile antrenörler Doç. Dr. Osman Gümüşgül, Dr. Öğr. Üyesi Harun Koç ve Öğr. Gör Dr. Mehmet Besler, Ayak Tenisi Türkiye Şampiyonası karşılaşmalarında 2. olan erkek takımımız ve 4. olan kadın takımımız ile antrenörlerimiz İbrahim Korkmaz ve Hümeyra Seven ile TÜSF Voleybol Bölgesel Lig Eskişehir ayağında ikinci olan kadın voleybol takımımız ve antrenör Dr. Öğr. Üyesi Pınar Demirel sahneye gelerek kupalarını Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak'ın elinden aldı.

Bireysel sporlarda elde edilen başarıların da ödüllendirildiği törende Rektörümüz, Eskişehir’de düzenlenen bilek güreşi Türkiye Şampiyonasında erkekler +90 kiloda yarışan ve sağ kolda gümüş, sol kolda bronz madalya kazanan öğrencimiz Mustafa Yazan ile antrenör Arş. Gör. Cemre Nilay Akkoyun, Ukrayna’da düzenlenen Uluslararası Masaj Şampiyonası’nda 1. olan öğrencimiz Seda Yapar, Antalya’da yapılan 2. Uluslararası Masaj Şampiyonası’nda madalya kazanan öğrencilerimiz Veysel Seçkin Kardeş, Turgut Sencer Akbaşoğlu, İsmethan Yazıcı, Mehmet Yiğit ve antrenörleri Doç. Dr. Mustafa Said Erzeybek'e de ödüllerini sundu.

Törenin sonunda Türkiye Kar Voleybolu Millî Takımı sporcularından olan ve millî takımımızın CEV Avrupa Turu Gürcistan ve Erzurum etaplarında iki altın, İtalya etabında ise gümüş madalya kazanan Arş. Gör. Simge Yalçın’ı da tebrik ederek kendisine madalyasını takdim etti.

 

Son Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2024, Cuma