2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Pedagojik Formasyon Eğitimi

Üniversitemiz Senatosu’nun 01.02.2023 tarih ve 05 Sayılı toplantısında alınan karar uyarınca daha önceden yayımlanan 27.01.2023 tarihli duyuru güncellenmiş, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın, "Pedagojik Formasyon Eğitimi" konusundaki açıklamaları çerçevesinde Üniversitemizde gerekli çalışmalar yapılmıştır.

Bu kapsamda; Millî Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu’nun 20/02/2014 tarihli ve 9 sayılı "Öğretmenlik Alanları, Atama ve Ders Okutma Esasları" nın ekinde yer alan öğretmen yetiştiren fakülteler dışında formasyon eğitimi alınabilen alanlar arasında Fakültemiz  bölümlerine, Üniversitemiz Senatosu’nca kabul edilen kontenjanlar ve esaslar çerçevesinde, Fakültemiz Yönetim Kurulu Kararı gereği, aşağıdaki başvuru şartlarını sağlayan ve uygun görülen öğrencilerin listesi ektedir.

PEDAGOJİK FORMASYON DERS KAYIT TARİHLERİ

16 - 18 EYLÜL 2024

Sonuç Listesine aşağıdaki Linkten Erişebilirsiniz.

Bölüm

3. Sınıflar

Antrenörlük Eğitimi Bölümü

Spor Yöneticiliği Bölümü

Rekreasyon Bölümü

Liste

16 Eylül 2024, Pazartesi / 564 defa okundu.