Mezuniyet Törenimiz

Mezuniyet Törenimiz

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nin mezuniyet etkinlikleri kapsamında Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.

Evliya Çelebi Yerleşkesindeki Fakültemizin etkinlik alanında 12 haziran 2024 tarihinde düzenlenen törene Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman KIZILTOPRAK, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ayhan Kahraman, Dekanımız Prof. Dr. Çetin Özdilek, akademik ve idari personellerimiz, mezun öğrencilerimiz ve aileleri ile alt sınıflardaki öğrencilerimiz katıldı. Saygı duruşunun ardından İstiklâl Marşımızın okunmasıyla başlayan tören, rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak ve dekanımız Prof. Dr. Çetin Özdilek’in konuşmalarıyla devam etti.

Fakülte birincisi olarak mezun olan Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencisi Ömer OZANALP, konuşmasının ardından Fakülte Sancağı’nı üçüncü sınıf öğrencisi İbrahim Ali KANIK’a teslim etti. Program, mezun öğrencilerimize öğretim elemanlarımız tarafından mezuniyet belgelerinin takdim edilmesiyle devam etti. Tören sonrasında, tüm akademik birimlerinin katılımıyla tırmanma duvarı önünde gerçekleştirilen Üniversitemizin genel mezuniyet törenine geçildi. 

Mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, gelecek kariyerlerinde başarılar dileriz.

Son Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2024, Salı