İlk Kez Katıldığımız Üniversitelerarası Kick Boks Şampiyonasından Madalyalarla Döndük

İlk kez katıldığımız Üniversitelerarası Kickboks Şampiyonasında Üniversitemizi Full Contact dalında 67 kg da Kadir DOĞAN VE 63,5 kg da Kamran AKHMEDOV, Point Fighting dalında 65 kg da Seda DİLMEN, 55 kg da Sedanur AYSAN, 50 kg da Hilal BİÇER ve 69 kg da Eray TOPÇU, Low Kick dalında 71 kg da Kadir DOĞU temsil etti. Point Fighting dalında 65 kg da mücadele eden Seda DİLMEN ve 55 kg da mücadele eden Sedanur AYSAN Bronz madalya, 50 kg da mücadele eden Hilal BİÇER Gümüş madalya alarak üniversitemize başarı kazandırdılar. Kadir DOĞAN, Kadir DOĞU, Eray TOPÇU ve Kamran AKHMEDOV çeyrek finalde üniversitemizi başarıyla temsil ettiler.

Son Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2017, Pazartesi