Kuşadası‘ndan Dumlupınar Üniversitesi Rüzgar Gibi Geçti

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Aydın-Kuşadası’nda (Adagöl) 25 Mart 2017 tarihinde düzenlenen Üniversitelerarası Kros Türkiye Şampiyonasında Üniversitemiz Erkek Takımı TÜRKİYE ŞAMPİYONU olmuştur. Ferdi sıralamada da Sporcumuz Fetene Alemu REGASA Türkiye Üçüncüsü olmuştur ve üst üste ALTINCI kez kürsünün en üst basamağında yer aldı. Üniversitemiz BESYO Öğretim Üyeleri Dr. Ahmet Korkut YAPICI ve Yrd.Doç.Dr. Pınar Demirel’in katılımı ile oldukça güzel bir havada gerçekleşen yarışmada 25 Üniversiteden 150 sporcunun katıldığı 10.000 metre yarışmasında Üniversite takımımızda yer alan diğer sporcularımızdan Bekirhan KABADAYI 9., Medeni DEMİR 11., Erencan KAYA 16., Sinan TATLI 38.  olmuşlardır. Ayrıca sporcumuz Erkan UYAR sakatlandığı için malesef yarışmayı tamamlayamamıştır.

Bayan Takımımız TÜRKİYE BEŞİNCİSİ olmuştur. 21 Üniversiteden 127 sporcunun katıldığı 5.000 metre yarışmasında Sebahat AKPINAR TÜRKİYE SEKİZİNCİSİ olmuştur. Üniversite takımımızda yer alan diğer sporcularımızdan Semra AYDIN 32., Elife ÖCALAN 33., Sümeyye Elif TUNA 36., Gamze AKCAN 58. ve Büşra UYGUN 61. olmuşlardır.

Başarılarımıza emeği geçen başta Rekötürümüz Sayın Prof. Dr. Remzi Gören'e, Yüksekokulumuz Müdürü Doç.Dr. Adnan Ersoy'a ve tüm öğretim elemanlarına, Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Doç. Dr. Ercan Taşkın'a ve SKS çalışanlarına teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2017, Pazartesi