Fakülte Yönetimimizin Sayın Vali Ali Çelik’i Ziyareti

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Yönetim olarak Sayın Vali Ali Çelik’i makamında ziyaret etti.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet ACET, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Aydın ŞENTÜRK ve Doç. Dr. Sinan AKIN, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Çetin ÖZDİLEK, Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yağmur AKKOYUNLU, Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Halil BİŞGİN, Rekreasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Osman GÜMÜŞGÜL Sayın Vali Ali Çelik ile Kütahya ilinde yapılabilecek spor ve rekreasyon faaliyetleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Sayın Vali Çelik ve Prof. Dr. Mehmet Acet gerçekleşen ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını ifade ederlerken, Kütahya sporu ve potansiyel rekreasyon faaliyetleri için hizmete her zaman hazır olduklarını belirttiler. Ziyaretin sonunda Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Mehmet Acet Vali Sayın Ali Çelik'e günün anlam ve önemine uygun Milli takım forması hediye ettiler.

Son Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2020, Perşembe