Dpü’de Sporcular Gençlik Koşusu‘nda Yarıştı

Dpü’de Sporcular Gençlik Koşusu‘nda Yarıştı
DPÜ'de Gençlik Koşusu düzenlendi.
 
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Fakültemiz tarafından Gençlik Şenliği kapsamında düzenlenen ve Üniversitemizin tüm birimlerinden öğrenci ve akademisyenlerin katıldığı koşuda sporcular Spor Bilimleri Fakültesi önünden başlayıp Olimpik Havuz, Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Kapalı Spor Salonu ve Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu rotasını takip ederek yine Fakültemizin önündeki bitiş çizgisine ulaşmak için yarıştılar.
 
Yaklaşık 3 km uzunluğundaki yarışmayı kadınlarda Pervin Miray Kutlay birinci, Hamide Ay ikinci, Berfin Mece ise üçüncü tamamladı. Erkekler kategorisinde Said Kerem Yetişir ilk sırayı alırken, Harun Şimşek ikinci, Cihangiz Karaduman üçüncü sırayı elde etti. Koşunun veteranlar kategorisinde yarışan Mühendislik Fakültemizin akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Necmettin Çetin ile Hüseyin Gümüş ve Ahmet Erbaş'a da katılım belgesi sunuldu.
 
Koşunun ardından kazananlara ödülleri Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çetin Özdilek ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Karagüzel tarafından verildi.
 
Etkinliğin ardından bir tebrik mesajı yayımlayan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı içine alan Gençlik Haftası'nda Spor Bilimleri Fakültemiz tarafından düzenlenen Gençlik Koşusu'nda derece elde eden sporcular başta olmak üzere tüm katılımcıları ve etkinliği düzenleyen fakültemizi kutluyorum" dedi.
Son Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2024, Salı