Atıcılık Dünya Şampiyonası‘nda Fakültemiz Öğrencisinin Büyük Başarısı

Atıcılık Dünya Şampiyonası‘nda Fakültemiz Öğrencisinin Büyük Başarısı

      26 Eylül - 07 Ekim 2024 tarihleri arasında Peru’nun Lima kentinde düzenlenen 51 ülkeden 566 sporcunun katılım saÄŸladığı ISSF Tüm Dallar Gençler Dünya Åžampiyonası'nda Beden EÄŸitimi ve Spor ÖÄŸretmenliÄŸi Bölümü 2.Sınıf öÄŸrencimiz Milli Sporcu Hatice YEL, antrenörü Kübra KOÇAK ve Türkiye Atıcılık Milli Takımı ile Dünya Åžampiyonasında 10 m Havalı Tüfek Genç Bayanlar Takım kategorisinde Dünya 6.'sı olmuÅŸtur. Aynı zamanda Fakültemiz Beden EÄŸitimi ve Spor ÖÄŸretmenliÄŸi Bölümü öÄŸrencisi Milli sporcu Hatice YEL'in  çok sayıda Türkiye birincilikleri ve Avrupa Åžampiyonalarında elde ettiÄŸi dereceler bulunmaktadır.

       Fakültemiz Dekanı Sayın Prof.Dr. Çetin ÖZDÄ°LEK, Beden EÄŸitimi ve Spor ÖÄŸretmenliÄŸi Bölüm BaÅŸkanı Prof.Dr. Mehmet ACET ile birlikte öÄŸrencimizi makamında ağırlamış, tebriklerini iletmiÅŸ ve baÅŸarılarının devamını dilemiÅŸtir.

       Bu baÅŸarısı ile Üniversitemizi ve Fakültemizi temsil etmesi nedeniyle, Milli Sporcu öÄŸrencimiz Hatice YEL'i tebrik eder, nice baÅŸarılara ulaÅŸmasını gönülden temenni ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2024, Perşembe